Dat was grappig

Op de foto hieronder zie je Yil (links) en Michelle, die in Malberg klaarstaan met de Waterbar. Zij leren de kinderen uit de wijk hoe je van lekker koud kraanwater een smaakvol drankje kunt maken. En als je in een bekertje allerlei smaakjes hebt geprobeerd, kun je er een bidon mee vullen. Die mag je dan natuurlijk houden, dan kun je het thuis ook proberen.

FullSizeRender 2.jpg

De afgelopen weken stopte de Waterbar ook in Brusselse Poort West (Fons Olterdissenplein, 13 juli), Malberg (Schildruwe, 20 juli), Caberg (Symfoniesingel, 27 juli), Malberg (Recessenplein, 3 augustus), Caberg (Tamboerijnstraat, 9 augustus) en Malpertuis (Forcadentstraat, 10 augustus).

Als je wilt weten wat daar zoal gebeurt, bij die Waterbar, dan kijk maar eens naar dit korte filmpje. Zet het filmpje op je Facebook en laat je vrienden zien wat jij in jouw buurt óók zou willen. Wil je al meteen boeken, even te bellen met Nico: 043 - 325.59.28.

FullSizeRender 2.jpg

Op de Forcadentstraat in Malpertuis gingen alweer 50 kinderen elk met een bidon naar huis. En met de gezonde gewoonte elke dag in ieder geval 1 hele bidon leeg te drinken. Kraanwater natuurlijk. Dat is dé manier om van jongs af aan een gezonde gewoonte te ontwikkelen.